onsdag

kollar på efterlyst, spelade in de på boxern men kom på försent så ja missade de ja ville se. tror de va om killen från linköping som blev mördad på öland. kände honom inte men har vänner som gjorde. hemskt...

idag va ja hos barnmorskan o satte in en p-stav, mela va me som "moraliskt stöd", men min barnmorska tyckte att mela mest gjorde de värre för mig! haha. de gick så bra så. fick ett bandage som ja skulle ha hela dagen. tog bort de förut o de blödde massor fortfarande ju... o ett äckligt blåmärke! o när ja duscha så tog ja försiktigt på stället där den sitter o de va typ skitömt :/ så ja pillar inte mer på de. satte på ett plåster bara :)

efter kvinnohälsan ville vi göra nåt kul så vi tog en tripp till söderköping. käkade glass nere vid hamnen o satt o kolla på a-lagarna när de samlades, en efter en..
mela pratade me hålling i telen, eftersom han e från sörping. han jobbade dock i norrköping. men vi tog en tripp dit då istället o sa hej i arbetet. kuligt!

linda från simhallen ringde o va desperat. så ja hoppade in o jobba vid 15. va själv sista 1,5 timman. o stängde själv för första gången! de gick så bra me allt o ja e sjukt nöjd :) kanske blir jobb där imorrn me. alla har tydligen studiedag o då behövs en extra. eftersom alla personal e sjuka så behövs ja. dock skulle ja inte påstå att ja va frisk heller..
idag har ja blivit förkyld till råga på allt. köpte Kan Jang förut vilket ja ska ta en svälj av nu innnan ja lägger mig.

ska nog kolla på Wallander - Tjuven i sängen nu. har inte sett de två innan men ja har lånat ut dem till min kära syster. men de känns som att de kvittar eftersom de sällan följer varandra liksom.


sjukt kär

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback