me like Västerås!

hej hej, hemskt mycket hej!!
kom hem nyss från Snoddas. har suttit med Micca i solen och pratat skit och druckit kaffe i två timmar. mycket trevligt måste jag säga!!
innan var Zandra och Ziva här, vi tog en sväng upp till stan sedan en glass på Ica :)
innan dess, imorse, var jag på lite möte hos A med begravningskvinnan, officiant, som det heter. pratade om Karin och så, bestämdes musik och allt till begravningen. kommer bli fint och minnesvärt!

var i Västerås i helgen, kanske hur kul som helst, gick dock alldeles för fort!!
lärde känna tre nya supergoa brudar, eller ja, tre nygamla :) vi var fem tjejer som åkte från Lkpg...
bastubad och mys i fredags, Arosfortet i lördags vilket var så jävla skoj, måste göras om! sedan blev det Sushi på stan och hem för att börja inta alkohol och fixa till sig. 6 tjejer som ska göra sig iordning.. det tog ca 4 timmar.. hehe. fast då hade vi en frisör och en sminkös så de hade ju lite att styra med, men snygga blev vi!
dansade röven av oss på Pluto, skitbra ställe.. klagade på dj:n som efteråt visade sig vara Swingfly.. haha. otippat men rätt fränt ändå! efter många om och men så fick vi en taxi hem, fyllekäk sedan sängen.
vaknade tjugo över tolv i söndags av att telefonen ringer.. ALLA ligger och sover! hehe, skapligt sega! frukost som bestod av pizza sen en titt på renoveringsobjektet som har kommit såå långt sen sist jag var uppe. kommer bli hur bra som helst verkligen! sedan bar det av hemåt, kom hem runt 18 eller nåt. ett bad och en fortsatt underbar kväll. UNDERBAR HELG!!



fick sån jävla panik igår kväll när jag skulle sova. det var som om någon slog mig hårt i huvudet och sa att "du är arbetslös", för det har nog inte riktigt gått in innan... behövde jag verkligen två veckor för att fatta det? vet att jag inte är ensam i min situation.. men alltså.. hur gör man? jag är rastlös. jag VILL jobba.. inte bara för pengarna, där har jag ju a-kassa om det vill sig illa, men jag måste jobba.. göra något.. jag avlider av att gå hemma.. av att inte göra något vettigt.. vad vill jag nu göra då? fan.. jag måste ta tag i det här. göra 100 ärliga försök att hitta jobb. om det nu tar mig till Dalarna så ska jag hitta ett jobb! det lovar jag mig själv! eller om man ska plugga!? men jag vill verkligen inte ta lån för att plugga.. mår dåligt bara jag tänker tanken... usch.. orkar inte tänka mer.. hörs!

ljumsken


...




Ingen är på allvar död
så länge det finns någon
som minns dem.
Vi har kontakt med de döda
så länge de fortsätter leva
i vår kärlek.

De lever inom oss.
Kärleken kan ingenting,
inte ens döden, ta ifrån oss.
Den bär vi för alltid med oss!







det känns bättre nu, mkt bättre. vi började rensa lägenheten igår. jag och Linda var kvar till kvällen och fixade och donade. känns skönt, nu är det mest bara skräp kvar.. och möbler som ska hämtas. begravningen är bestämd till 4 maj. skönt att veta att det snart kommer. sen kan man bara ta en dag i taget. när "allt är över"..


guardian angel.


...

jag vet inte var jag ska göra av alla mina tankar.. pratar av mig med mina vänner och min familj och visst hjälper det. men hur mkt jag än pratar så känns det som att jag har så mkt mer som ska ut.. känner mig så jävla rastlös fast det enda jag egentligen vill är att lägga mig ner och sova en vecka eller två.. så tom.. fast ändå så full.
kan inte ta på känslorna.. kan inte förklara hur jag mår.. kan inte säga hur jag tänker..

mörker..

kärlek vid sista ögonkastet..

..är väl precis vad man kan kalla det.. fan, jag trodde aldrig jag skulle reagera såhär.. helt ärligt!
dagen har gått.. möte med en av cheferna. om framtid.. begravning och allt. blev erbjuden hjälp i form av någon från Sensia att prata med. tackade nej.. men såhär i efterhand så kanske det är bra!? har känt att jag får tillräckligt med stöd från familj och vänner men kanske det är skönt att prata med någon utanför det hela!?

pratade länge med Karins mamma förut, det var riktigt skönt.. hon sa oxå att det är viktigt att jag får någon att prata med.. även min mamma påpekar att det faktiskt kan komma i efterhand. att man faller hårt.. det är ändå något man inte ska vara med om.. det känns som att jag klarar detta utan att falla i något hål men vad vet jag!? jag har inte sett döden såhär nära innan.. eller varit den som tagit beslut och fått handla i ren panik.... med en sådan här utgång.. får kanske ta den hjälp jag får. har inget att förlora..

hur mår du?  jag vet inte... men tack för att ni frågar! jag svarar i ren reflex; tack, det är bra.. 
men alla vet ju.. eller alla kan tänka sig.. och jag har inte varit med om det värsta en människa kan vara med om, vad det nu är, men visst fan är det jobbigt.. jag tänker på dig hela tiden... på de sista andetagen.. den sista kvarten jag var vid din sida.. och sedan hur du ligger ren och fin på en sjukhusbädd i ett vitt rum med ett lakan kring dig.. så full av ro... jag saknar dig!!!

a day in hell . . .

du spydde ju bara.. var lite sjuk.. thats all!  tyckte själv att jag tog i lite när jag ringde ambulansen.. en halvtimma senare var du dödförklarad...

första gången jag såg en död människa.. men jag är inte rädd längre...

VILA I FRID!


själaro . . .

kom hem runt halv åtta imorse. tyckte att det inte var någon idé att gå och lägga sig utan gjorde istället frukost och drog iväg till gymmet. grymt skönt. körde ingen kondition alls där eftersom jag åkte med Sara och Maria ut till Tallboda elljusspår och sprang direkt efter gymmet! ännu skönare! och jag blir så himla stolt över mig själv när jag känner att det går framåt, jag orkar mer och mer och det är ganska farcinerande må jag säga.. eftersom jag aldrig hållt på att träna längre än två veckor innan så är det ganska stort för mig. det känns jävligt bra just nu iaf. men vem vet.. om 2 veckor kanske jag tröttnat... HOPE NOT!

ska gå in på Medley.se och boka pass till söndag. blir första passet jag kör så det ska bli spännande. Bodypump blir det då. ska kolla med Sara om hon jobbar på torsdag för är hon ledig så vill jag gärna köra afropowerdance. vore kul att testa, det låter ju skoj iaf!

igår träffade jag både bebis Leah, som blev 5 veckor igår och bebis Ziva som blir 2 på lördag! så himla himla fina de är! Elin och Leah kom hit, vi köpte fika och satt på balkongen trots bristen på sol.. (hantverkaren i badrummet förde sånt liv så det var skönast på balkongen) vi drog in till stan, jag köpte presentkort till Magnus och lite kläder till Ziva.. en halv mössa till Leah oxå! hehe! åkte ut till Zandra, Tobbe och Ziva på kvällen. Tobbe gjorde våfflor till han och mig sedan blev det hockey. det gick ju som det gick.. som jag visste.. ikväll åker LHC ut. så är de bara!
en dag full av mys iaf och den slutade ännu bättre!


andas in så mycket luft som jag kan, medans jag kan. känns underbart, men kanske är det bara tillfälligt.. igen.. jag njuter iaf.. till max njuter jag!!


väntar på samtal från K:s mamma. hon kommer hem idag och det är mitt pass. runt 14 skulle jag börja.. det är lustigt att hon inte ringt än, hon brukar ha så bra framförhållning. får väl ringa själv snart och checka läget. ska käka lite ugnspannkake-rester från igår innan jag drar till jobbet. där finns ändå ingenting att äta! hehe.  jobbar till 18 imorgon.. med "den nya"... vi får se hur det går.. allt känns så "noll koll" på jobbet just nu. lite tröttsamt om jag ska vara ärlig. möte på måndag.. får se om vi iaf kan få tillbaka lite välbehövda ob-timmar. annars kommer jag dö. typ!

nää, nu kommer Mela snart, hon ska låna min bil ner till Kejsa nämligen. gör ju ingenting, jag cyklar ju ändå till jobbet liksom! måste käka nu med känner jag. tidig morgon = tidig lunch!

ljumsken

veckans favorit

det blir en gammal favorit denna vecka. kunde inte bestämma mig riktigt. men denna låt kommer alltid vara kanon och titeln på låten känns ganska passande just nu! ♥  (dessutom är Tiesto världens bästa!!)


love comes again !



påskhelgen

sitter i soffan och myser efter ett varmt bad och frulle. vaknade halv tio, då gick jag upp. känner mig ganska duktig! sover aldrig bort dagarna längre som jag alltid gjorde förr. att gå upp klockan 13-14 var inga problem.. usch... hade rullgardinen uppe inatt och när jag vaknade så ser jag att det är vitt på taket på garaget!!! mamma pratade om att det skulle komma snö igår men det trodde jag inte på.. men visst fan har det snöat! det är snart borta igen hoppas jag! det är ju VÅR!

min påskhelg har varit väldigt lugn och skön och jättebra! har inte ätit ett enda ägg denna helg och inte heller något godis. jo, en tablettask igår! skönt att kunna låta bli att svulla. jag är inte ens sugen.. dessutom sa Zacke igår att jag blivit fit! bara suga åt sig och fortsätta gå till gymmet ;)

igår kom Zacke och Jocke hit, vi satt och drack lite, senare kom oxå Robin. vi drog in till stan, till Pitchers. jag och Jocke käkade fläskfilé och potatisgratäng, vilket var en besvikelse.. men ölen var god! mkt trevlig kväll, jag var hemma redan runt 12 så det var en lugn kväll!

jag har hunnit med att träffa alla syskonbarn och systrar och mammi denna helg. underbart! käkade blåbärspaj hos mamma igår, det är inte fy skam det!

mer då? nja.. vet inte.. har varit ledig med betalt hela helgen och fram till torsdag. rätt gött ska jag säga.. hoppas att Elin och Leah kommer och hälsar på någon dag här nu. mys! annars har jag just inga planer och det är bara skönt, tar dagen som den kommer!

har oxå hunnit träffa både Micke och Sandra från Norge denna helg. jag och Sandra satt och drack lite här hemma i fredags och pratade om allt och inget i flera timmar! hur trevligt som helst, blir ju inte så ofta..
Micke kom på kaffe i fredags på dagen och vi drog in till kebabbaren och käkade.. måste säga att det är tur att man inte är så långsint och att man kan förlåta människor för deras misstag.. iaf i detta fall!

ah, har väl mer att skriva men orkar inte just nu. see you again soon !

puss i ljumsken