"what's you're fucking problem??"

alltså... ALLTSÅ........... vad är problemet? vad är det som är så svårt att förstå? vad är det som jag inte förklarat tillräckligt tydligt för dig? kan man missuppfatta "dra åt helvete" "jag vill inte ha med dig att göra" "jag är inte intresserad" ???   ...och hon river sitt hår....

jag kan inte ens se dig i ögonen! ingen har någonsin gjort som du, jag har aldrig hört talas om liknande.
ändå klarar jag inte av att hata dig.. men jag är tacksam för det, vad jobbigt det skulle va! hjärnan rensade bort dig helt istället..

tyvärr jobbar min hjärna lite sakta ibland.. hjärtat hann ta stryk..

men nu känns det som att det är helt igen, men inte redo för en ny omgång, det skulle jag aldrig tillåta!!!

döda tid!

Har du fått en kyss den närmsta veckan? ja.

Vem tillbringade du minst två timmar med idag? Zandra, Sara, Mela m.fl

Hur lång är du? 176.

Vilken är den senaste filmen du har sett? Beck - I stormens öga.. nyss.. vetifan om den var bra.. var inte så koncentrerad xD

Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen: "Lever du efter gårdagen?"

Föredrar du att ringa eller skicka sms? Sms.

Är dina föräldrar gifta eller skilda? Så skilda man kan bli.

När såg du senast din mamma? Förra lördagen.

När vaknade du idag? 9.40

Vilken är din favoritplats? THAILAND!

Vilken plats föredrar du minst? Jobbet.

Var tror du att du befinner dig om 10 år? Någon annanstans..

Hur stor är din säng? 160.

Var har du bott/bor? Rimforsa, Norrköping, Kisa & Linköping

Tycker du om kinamat? Ja.

Tycker du om kaffe? Ja.

Vad dricker du helst till frukost? Juice, Obo'y & kaffe

Kan du spela poker? Ja.

Känner du någon med samma födelsedatum som dig? Mm, två stycken.

Vill du ha barn? Vet inte men jag tror det..

Kan du några andra språk än svenska? Engelska..

Föredrar du havet eller en bassäng? Hav.

Vad spenderar du helst pengar på? Kläder, väskor, skor, naglar osv.

Är du cool? Off course!

Kan du rulla med tungan? ?

Vem är den roligaste människan du känner? Johan D skulle jag tro. Han får mig alltid på bra humör.

Vad har du för ringsignal? Meet me halfway med BEP.

Dansar du i bilen? Alltid!

När var du i kyrkan senast? Neos dop kanske.. 2008.

Vad ska du göra ikväll? klockan är 23.45 en tisdag.. blir väl snart sängen..

ännu mera snö.. suck!

idag är det exakt en vecka sedan vi kom hem... vet att jag tjatar.. men FAAN VAD JAG LÄNGTAR TILLBAKA!!! det har snöat hela dagen.. klass 2 varning tror ja det är tom. på det sättet är det skönt att man jobbar så man slipper gå ut :P man kan iofs sitta hemma oxå men det är inte så kul en lördagkväll kanske.. jaja, så är det med det.

vi åkte till kisa igår, fikade på Richts och åkte ut till Helen och hälsade på alla valpar, den första valpen åkte när vi var där, lite sorligt! det var den sötaste oxå och han föddes på farstun.. på riktigt!
sedan drog jag till rimforsa och mattson, jocke kom oxå, tog ett par glas vin men var inte alls på humor och när klockan var tio var jag redo att somna för natten... fick dock dröja ett X antal timmar till!
det kom fler folk och de var ju lite mer på festhumör än en annan.. så jaa, jag gick och lade mig vid halv 2 typ, halv 4 gick jag upp och sa till dem att jag inte kunde sova så de fick gå hem; mattson satt i soffan och sov!!
gick inte att få liv i honom, han är diabetiker och sköter det inte så värst bra.. så de ringde ambulans som kom ganska snart. vi fick i honom cola och mackor och kexchoklad sedan var han som ny igen.. halvkul kväll!
jag somnade väl runt halv fem eller så..
klockan ringde kvart i nio imorse sedan åkte jag i typ 70km/tim hela vägen till lkpg.. halvkul det med...

nu ska jag snart laga middag! blir jasminris och fläskfilé med svamp och grejer! gottit!

back to business nu kanske. ljumsken!

snö till faan förbannelse!!!!

har nu varit hemma snart en vecka. det kom massa mer snö igår, som om det inte fanns så det räckte innan...
nu får det vara bra tycker jag! skönt att det för en gångs skull faktiskt varit VINTER men den behöver inte stanna längre...

önskar att det här vore idag och alla dagar fram till våren...


idag skulle jag iväg med Mela till Ikano så hon kunde lämna in sin mobil.. igen!
borsta bort all snö från bilen, min dörr hade frusit fast så jag fick öppna på passagerarsidan, sen gick ju den inte att stänga mer... mela fick sitta och hålla i dörren.. som lite socker på det så höll jag på att inte komma ut från "parkeringen" heller.. det är svårt att backa så mkt som man måste när man har en back som inte fungerar som den ska..  väl framme vid Ikano, efter några minuters väntan i bilen så funkar dörren igen! sweet! jag var lite arg där ett tag.. mela kom med latte som plåster på såret :)

ska snart bege mig neråt kinda-trakterna. ska umgås med min kära vän Mattson ikväll. dricka rödvin och bara va! ska bli trevligt, va längesedan nu.. blir att sova i Rimforsa och åka därifrån till jobbet imorrn. jobba.... spännande..
ljumsken, hej!

la familia

kommer på mig själv med jämna mellanrum att tänka på framtiden, familj osv. men samtidigt så trivs jag så himla bra själv.. har varit singel i över två år nu och är riktigt bekväm med det.
men känner nog att det skulle vara mysigt att ha någon att dela allt med, att vakna och somna bredvid någon..
men mest kanske det att bara känna sig så älskad, och vara ensam om den kärleken från den personen.. kärlek har jag inte brist på. från vänner och familj men den delas ju.. jag vill ha en egen! :)
undrar bara vart den finns.. jag letar inte.. vägrar! den kommer när den kommer. men jag får nog bege mig ut och resa lite för den verkar inte finnas i närheten av mig, bara tomma löften och svek!

jaja, nu har jag fått det nedskrivet.. 

har inte rökt sedan i lördags kväll.. lr jo, en i måndags.. men annars! känns jobbigare denna gång än vad det har gjort innan när jag har hållt upp. men jag tror inte att jag har rätta viljan. men nu när mela oxå håller på så är det ju lättare. får se hur länge det blir denna gång :P ska iaf inte festa i helgen, då hade det varit kört direkt.. iaf för kvällen. får nog vänta ett tag innan man vågar testa att bara feströka. senare bekymmer!

känns som man är lika blek igen som innan man åkte iväg. får nog bli stammis på solariet snarast. känns INTE okej!

nöter ut två låtar, denna är en av dem. så jävla grym. inget större fel på sångerskan heller! störtskön!

http://www.youtube.com/watch?v=aCyGvGEtOwc&feature=fvst

Whoa, I never meant to brag
But I got him where I want him now.
Whoa, it was never my intention to brag
just steal it all away from you now.
But God does it feel so good,
Cause I got him where I want him now.
And if you could then you know you would.
Cause God it just feels so,
It just feels so good.


det pirrar.. helt i onödan!

ljumsken


finaste!

måste ju fasen skryta om min tavla jag köpte i Thailand, jag är så fruktansvärt kär!!



lite update.

fan.. jag kan inte sova.. kul äre! vaknade samma tid igår morse. borde nog gjort som micca sa igår o inte gå och lägga mig direkt när jag är trött.. men vafan! klockan var ändå typ elva. jaja, det tar väl några dagar innan man får in den rätta dygnsrytmen igen. mela, jag och izor ska ut och gå när vi vaknat sa vi.. kanske skulle ringa in till henne och kolla om vi ska gå nu! haha!

jahopp, kom hem från underbara Thailand i lördags, runt 10 kom jag innanför min dörr. satan vad kallt det var ute, nästan så det gjorde ont i kroppen. nu har man iaf vant sig lite men guuud vad jag saknar värmen!!
anyways.. duscha, färgade håret och packade upp lite. Hålling kom från Sörping med min bil som har ny kamrem o massa annat fixat på, jag är riktigt nöjd, vilka vänner man har!! :)
jag och mela åkte och lämnade av hålling sen lämnade jag av mela hemma och jag åkte vidare på barnkalas. Viggo 6 år och Vilja 2. kul att träffa alla, speciellt Neo ♥ ;) vi fikade på bullar och kakor och tårta, mumma! stannade inte jättelänge innan det var dags att åka hem och fixa iordning sig. mela kom in sen drog vi vidare te hultman. snacka skit, drack vin (som jag inte ens smuttat på i Thailand, så de va extra gott) och spelade nåt dumt drick-spel :P klunka vin är inte att rekommendera!
åkte in till stan runt 23.. vem det nu var som bestämde den tidiga timmen kommer jag inte ihåg.. det var stendött på Harrys... men utanför Mörners fick vi se ett bekant ansikte så vi drog dit! träffade fler bekanta så det blev riktigt trevligt! men att prata med micke igen betydde nog mkt mer än vad jag kunde tro!
träffade nytt trevligt folk oxå, inte fy skam det inte ! tillbaka till Harrys för lite dans tills mela ville gå och käka på kebabbaren. kommer inte ihåg när vi åkte hemåt. men fint var det! kunde ju inte bett om en bättre "hemkomstdag" :)

på självaste alla ♥-dag sken solen som aldrig förr.. det måste varit ett tecken... har bara inte kommit på vad för tecken.. haha! skitsamma, missade största delen av solen så det var liggläge ganska länge. Lina o Daniel var och hälsade på hos mela så jag sällskapade jag oxå ett tag, kuligt! sen åkte jag o mela och hämtade pizza på Butterfly! när jag sedan skulle parkera hemma så kör jag fast bilen i all jävla snö.. den fick stå där, kag var hungrig och sur!  det blev ingen sen kväll i söndags...

jobbade i måndags.. kamremmen på Ks mammas bil gick sönder.. fick ringa bärgning då vi stod på en jour-läkar parkering på US.. ops.. bara bärgningen kostade 1100.. vi var lite oroliga för vad "mamma" skulle säga.. fick inte tag på henne på hela dagen eller kvällen men hon ringde äntligen upp igår morse så jag kunde berätta.. och det var inget med det! puh! man vet aldrig...
Lina o Mela kom iaf med semlor från Richts konditori igår... jag visste inte att det var Fettisdagen igår men när jag vaknade runt 06.45 (med klockan ställd på 9.00.. grr..) så var jag sjukt sugen på semla.. och så fick jag en, från mitt favvoställe!

jag o mela tog en promenad hem sedan grävde vi loss bilen, gick skitbra, vad annars när det är vi som gör det!? hehe.. kollade upp en sak åt Mela, en bra sak. jag blev lycklig ska du veta! du förtjänar det bästa!! ♥
fixa lite annat sen hem och duscha innan vi drog till Pomodoro och käka.. sedan bar det av till kisa. hälsade på lille Stina, gud så liten och söt. hon sov i min famn största delen av besöket! man blir lite kär..
vi fikade och pratade, alltid lika trevligt hos Stefanssons, me like!
kollade in bröderna Fribergs hus oxå.. fanns endel att göra om man säger så.. men det blir nog kanonbra! tog med oss energiknippet Izor hem oxå.. den håriga saken... väl hemma satt jag i soffan och bara "va"! skönt faktiskt.. jag längtar tillbaka till Thailand. eller kanske bara till sommaren!? jag är så sjukt trött på snö och kyla och detta halvblaskiga väder.. men hinner gå två meter så är man dyngsur om fötterna.. blääk! tacka vet jag sol och värme!

ikväll ska jag träffa Åsa och mysa! imorgon ska jag på fika med Maria och Sara.. som jag trivs!

just det, idioten har hört av sig igen... herregud! vad är det som är så svårt att förstå!? har det börjat gå dåligt för dig nu igen? så du söker tröst hos mig? du är van att jag finns här även fast jag sagt att jag inte är det, men du missade nog allvaret sista gången jag sa det, för det var SISTA gången! du finns inte längre!

jaha nähä, kanske borde skrivit mer om vad som hände i Thailand.. men det kan inte beskrivas, måste upplevas ;)

puss i ljumsken


dvdfvb

har mar man bra. riktigt riktigt bra!
i fredags drog vi ut. satt o drack pa rummet allihop sen drog ja, mela, jimmy, roine o glenn in te stan. traffade norrbaggarna + 2 till sanna. trevligt hade vi! glenn drog hem forst.. sen kom ja, mela o roine o sist jimmy... han som va varst pa lyset av oss alla!
de va riktigt skoj. jimmy madde skit igar men vi andra va nagorlunda pigga. lag vid poolen hela dagen for att anda ha nara till toa ;)

jag har "lasrat" bort tva av mina stora leverflackar! billigt billigt.. hemma kostar de fasen 1000 kronor om inte mer. har gav jag strax over 100 for 2! skont! kanske aningen battre an att klippa bort dem som jag o Asa fick for oss!

igar kopte glenn en grashoppa till mig som jag skulle ata. han trodde la inte att ja skulle palla.. men si de gjorde ja ;) o de va inte sa farligt heller :)

nu ar snart tiden ute igen!

ifall inte mobilen hinner hoppa igang sa GRATTIS LINA den fina pa din fodelsedag!! puss kraaam


greetings from Thailand


thailand it is...

nu har vi varit har i fem dagar. allt ar toppen och jag vill verkligen inte hem till kylan igen! men vi har 10 dagar kvar sa vi hinner njuta mer :)

vi har solat och badat varje dag pa stranden och pa kvallarna har det blivit olika marknader har i Hua hin. horde innan att vattnet inte skulle vara natt att ha just har, mkt skit i vattnet och s[.. men det ar inga problem alls. vi badar i havet och har det helt underbart!

nasta vecka ska vi ut och snorkla. pratas aven om en tripp till Bangkok med grabbarna men vi far se.
allt ar sjukt billigt har.. men gud va snal man bli da! ganska otackt! har bara kopt 2 bikinisar och 2 solglasogon an sa lange..

har bokat tid for tatto ocksa. ja och mela kor pa fredagen innan vi drar hemat.. bavar redan for flyget.. resan var blaaaak!!!

nu maste ja dra! 1 minut kvar vid datorn! puss o kram o ta hand om er hemma i kylan!

PUSS