Thailand.

nu pirrar de ganska ordentligt. om lite drygt 26 timmar sitter vi på planet till sol o värme o ska stanna där i 17 dagar! bye bye vinterjacka o heeeeeej BIKINI!!! wohoo!

så nu kanske de e dags o packa väskan.. får ångest bara ja tänker på de.. vad ska man ha med sig? äh, slänger ner lite klänningar så får de duga. finns ju shopping i Thai om man säger så :)

ska snart dra te sörping o hämpa hålling. han ska ha min bil när ja e borta o lämna in den så COA får ny kamrem o skit.. äntligen blir de av! skönt att slippa tänka på de. besiktning i början av mars... spännande!

nähä, man kanske skulle klä på sig lite o ta tag i saker..

ljumsken

tre ynka dagar kvar....

:D:D:D:D:D

säger de inte för att ni ska bli avundssjuka... typ... :P


ljumsken

uthyres!

någon som vill hyra min tvåa i tannefors i andrahand i ett halvår?? :)

om du inte BEHÖVER, så gör de för min skull ;)

what´s the point of living if you don´t live!?




i väntan på "meningen med livet" så låter man liksom livet passera..
vet folk egentligen ens vad de väntar på!?
jag vet inte, vet väl att jag vill ha en familj så småningom och ett jobb som jag känner att jag skulle kunna ha tills jag blir gammal och grå.
men det är ju inte nu.. måste ju först träffa "mr Right" vilket i sig kan dröja ÅR. vad ska jag göra sålänge då? låta folk trampa på mig titt som tätt och sitta och gnälla över att jag inte trivs på mitt jobb och att jag har ont här och där och att tiden inte räcker till och blablabla..
jag är trött på klagandet och gnällandet. jag tycker väl egentligen inte att man har rätt att klaga på saker som man inte gör ett piss för att göra det bättre.. och lite så är det med mig.
jag sitter där jag sitter och bygger upp planer i huvudet och målar upp min framtid.. jag vill jag vill jag vill.. det enda som stoppar mig i mina drömmar är egentligen "bara" pengarna!
men jag MÅSTE.. verkligen MÅSTE göra något nu.. orkar inte gå och tycka att jobbet är skit längre. jag får helt enkelt se till att komma härifrån..
och något stort väntar på mig, jag känner det.. måste bara göra mig redo!




puss

two weeks to go...

av någon anledning, även fast jag inte ens bryr mig, så väntar jag faktiskt lite på någon form av ursäkt.. eller jag vet inte, bara ett "hallå, det blev lite konstigt, men det är inte ditt fel" för det är det liksom inte!! men som sagt, EGENTLIGEN så bryr jag mig inte så mycket faktiskt. känns bara ganska patetiskt och omoget!

tillbaka till jobbet då, känns inte som att jag gör annat än jobbar, men det är min jobb-period nu. sen ska jag ju jobba lördag istället för den 23de. rätt skönt för när jag går av på tisdag så är jag ledig i en vecka sen jobbar jag bara 6 timmar på måndagen och på torsdagen så lyfter vi runt klockan 13 från Arlanda! längtar så in i helvete.. 14 dagar kvar!

igår träffade jag Elin på stan, vi gick och käka sallad på tacobar eller vad det nu heter, himla gott är det iaf! det var lika trevligt som vanligt att träffa Elin, hann nog skvallra om det mesta innan vi var tvugna att bege oss hemåt. och lite mage har hon allt fått ♥

åkte sedan med Mela till vår hyresvärd och fixa lite. sedan gick jag till Marlene, Vilja och Love en sväng. Vi pratade mest mens och preventivmedel xD men det var trevligt :)

var hemma hos Burton en sväng innan jag åkte till Familjen Bladh. Käka kvällsmat och myste med grabbarna ett tag! sedan bar det av till Burton igen. Vi kollade på "Parfymen", käkade glass och popcorn och bara myste! Filmen var faktiskt bra, bättre än vad jag trodde att den skulle vara! helt klart sevärd.. lite annorlunda film sådär! somnade ganska snabbt när jag väl kom i säng.

kanske borde arbeta lite nu.. torsdag är lika med städdag här hemma så det finns att göra.. även fast det går på en pissekvart.. man har ju varit med förr ;)


ljumsken

jag rättar mig själv.. :P

de kanske va milt sagt jocke. såhär i efterhand när ja har haft tid att sätta mig ner o tänka över HUR ja egentligen känner för er så skrev ja ju helt åt helvete fel i mitt tidigare inlägg :P

ni e supersköna o supergoa killar som man kan ha JÄVLIGT kul med, även fast man blir lämnad ibland.. hrmmm.... :P
men man känner att man e sig själv (förutom att gaserna helst ska stanna där de tänkt komma ifrån, vilket faktiskt kan va, tro de lr ej,  ganska jobbigt för mig o min partner in crime ;))
man bjuder på sig själv o BLIR bjuden på så otroligt JÄÄÄVLA störtsköna killar!
o ja e superglad att ja "får" umgås med er!


FOUR FINGERS forever dude ;)



slask o smek din gamle grek xD

you will remember me . . .

Hittade denna gamla text på datorn.. den gör mig faktiskt lite klyven.. såhär e de ju faktiskt inte, de kan ju tom ja säga som inte har ett skit för karlar.. men som texten oxå säger; det hjälper för stunden, saknaden blir mindre.  värre kan ja tro att de blir för den som faktiskt kommer efter! MOHAHA!




Oavsett om du just nu ligger ensam med honom i sängen har det alltid varit någon innan dig, och det kommer alltid vara någon efter dig!
Och oavsett vad han säger så kan du lika gärna inse att han har sagt samma sak som du hör nu till alla andra. Inse det, och saknaden kan bli mindre.
Oavsett hur bra du är och hur snäll du är, kommer det alltid vara någon som är bättre och någon som är sämre än vad du är!
För han kommer alltid säga att du är vackrast och att du är den enda,
för tillfället så ljuger han inte, men för stunden vill man inte ha ett löfte...
Han kommer alltid säga det du vill höra, sant eller inte sant så faller du för det oavsett.
Glöm aldrig att han spelar ett spel.
Spela med om du vill, men satsa aldrig allt. För det kommer han aldrig att göra...



igår kom zandra o hämta mig när ja kom hem från jobbet, vi gick på stan o glodde o käka på steves. ja köpte bara krukor o en klänning på Gina. zandra köpte desto mer :p

körde Sara te jobbet då hennes bil vägra starta.. typiskt. va hemma o slöa så kom mela. vi drog te ikea o ja lämna tillbaka en stol, de blev en för mkt te Love.. sedan åkte vi hem te mig o laga mat. wok med fläskfilé o nudlar, skitgott!
glenn skulle komma in te stan me Izzepizze men eftersom vi hade ganska tråkigt så bestämde vi oss för att dra en repa te kisa så vi brände en "roadtripskiva" (:P) o sen drog vi oss ner i dimman. inget kul körväder.. vi ladda me redbull väl nere i hålan sen bar de ut te skogen o hälsa på de små åtta valparna.. små o små.. en av dem e dubbelt så stor som resten.. de e Snowball, han som föddes i farstun.. bokstavligt talat!
mys vare iaf o trevligt o prata lite skit me helen o nettan!
mela fick köra hem. mer redbull blev de o lagom hemma kände ja mig fan hög.. tror ja.. har ju inte varit de nångång, men ja kan ju föreställa mig.. mela o ja snacka om de igår, undra hur vi skulle bli om vi gick på droger? när man redan e störd nykter, ännu mer när man e full så.. jaa, ja skulle inte våga chansa! ;)

tog en timma innan ja kunde somna, fick inte igen ögonen ffs.... xD

jobbar nu, började halv tio.. de suger, ja vill hem!

imorrn ska ja träffa min Elin vid 12 o käka o kolla bebismage o så :D ♥
måste sola oxå.. mår fan psykiskt dåligt av att gå omkring som ett lik.. funkar inte så!

16 dagar kvar!! :)


ljumsken


my heart will go on..

YES, söndagen e snart slut o nu e de bara sova kvar sen får man gå hem från jobbet :D
imorrn blir de nog att träffa zandrew en sväng o prata lite skit.

denna helg har varit fruktansvärt slapp "men säg det givetvis inte till nån o gola fan inte ut de på stan" HAHA! sköna grabbs asså.
igår va ja o sola me systeryster o fixade lite till mammas födelsedag som ska firas med systrar o mamma med bio, mat o mamma ska få en ansiktsbehandling av oss. en heldag på stan full av kärlek ♥

gick hem o duscha o sen gick ja in te mela. eric o jocke va där o vi blev kvar allihop hela dagen o kvällen. käka pizza, testa spikmatta på alla sätt man kan o hade riktigt mysigt! även fast vissa sov till o från typ hela kvällen.. hehe.. mys!

i fredags va de käk o lets dance hos mela. The love of my life! vad vore ja utan dig? ♥

nåväl, nu ligger ja i sängen o medans alla andra kollar på första Johan Falk så ska ja nu sätta igång den sista :)

det finns en sak som ja lärt mig.. nu.. de tog ett tag att fatta, men nu när allt faktiskt e över o INGENTING finns kvar så vet ja att de inte va DU, de va aldrig DU o de kommer aldrig att bli DU. för mig e du en nolla.. en nobody.. o ja vet att ja har nåt stort som väntar mig. o ja väntar med spänning ;)

18 dagar kvar :)

ljumsken


suck.

"Victoria Beckham talar ut om sitt shoppingberoende"  buhuhu, stackars henne...
en annan e beroende av pengar.......

hej hej, hemskt mycket HEJ!

fick sluta en timma tidigare idag än va de va tänkt.. la ja, egentligen jobbar ja ju te 9.30 imorrn så ja e glad ändå, ledig me betalt e aldrig fel! de enda bra me mitt jobb skulle ja tro!
jobbade me mela, inte alls ansträngande faktiskt xD vi låg o sov, sen upp o laga mat o sen dra hem typ! hihi!

igår jobbade ja te 17.30 sen kom min kära svåger o hämta mig så drog vi på ett-årskalas hos Love. mkt trevligt o gott. älskar när alla e samlade i familjen, de betyder ju allt! <3

sen drig ja direkt te mela, vi prata lite om framtiden o allt, va som sker liksom.. men de ser bra ut. ja ringde hyresvärden o kolla upp o har även några intressanter så de kan gå lättare an va ja kunnat drömma om.. hoppas!!
vi va hungriga så vi drog o käka mat från *** :P sen åkte vi en repa o skulle sladda men de går ju FÖR HELVETE INTE ATT SLADDA MED FAAANSKAPET!!! suck.. de enda gångerna man har chans att snurra lite e om man gasar för mkt i en sväng.. oftast då bland trafik förstås.. när de INTE får hända.. men men.
prata me min kära vän Hålling igår o han kollade upp priser på va kamrem o hela baletten skulle kosta hos hans polare.. lite över 3000. o ja blev JÄVLIGT glad för de kan ja säga! ja hade väntat mig de dubbla! men COA får dock vänta te slutet av februari. nu prioriterar ja mig själv o min solsemester först :) 20 dagar kvar! :)

våra vänner hade bekymmer att komma hem från krogen inatt så ja o mela ställde upp som chaffisar, stanna kvar därute ett tag. väl hemma var klockan halv 4.... förklaringen till varför vi sov ett tag idag :P

nu har ja precis badat, vet inte riktigt va som händer ikväll. lugnt blire iaf! jaja, ska väl klä på mig lite nu iaf o göra lite te kanske. köpte nytt häromdagen som måste testas :)


you just hate me cuz you ain't me ;)


ljumsken

onsdag.. snart torsdag..

har haft en skön dag med endel hjärnspöken.. vilken e skit. men ja hoppas o tror på förändring! NU JÄVLAR liksom... någon gång måste man väl ändå våga bryta mönstret lr!?

kom hem efter jobbet o städa, damma, dammsugade o tvättade golvet. vilket behövdes.. alltihop :P
sen satte ja mig i bilen o skulle åka ut te Ikea o köpa stolar till trollungen Love som fyllde ett år igår <3
precis när ja svänger ur parkeringen ringer syster o frågar om ja kan vakta Vilja o Love ett tag. så ja åkte ner en gata o myste me barna ett tag. full fart på de små liven. MYS!!

sen bar de iaf av te Ikea, köpte stolarna o drog hem o laga lyxmat; falukorv o snabbisar :P hehe! ja va hungrig.. o lat! :)
åsa kom runt 19, vi kolla på Eden Lake, vilken kan rekomenderas. JÄVLA UNGAR!!
hon gick för ett tag sedan så nu väntar ja på smset att hon e hemma så ja kan sova :)
har haft en jättemysig kväll! som alltid!

nu har ja lagt spikmattan på plats o borstat gaddarna o ska snart lägga mig o läsa bok. Linda Rosing's; Den nakna sanningen. lite småintressant faktiskt..

jaja, nattnatt!

ljumsken.


fuck off...

hur kan EN person få så många att må så dåligt? vi e inte de enda, de va folk innan oss, nu e de vår tur. mår dåligt över detta o önskar att ja bara kunde skrika de rakt ut till personen ifråga att JAG HATAR DIG!!
för om de e nån som ja skulle HATA, då e de fan DEN människan!!!!!!

du kommer dö så jävla olyckligt när de väl e dags. du har inte gjort annat än att förstöra för folk!
den enda som går som förlorare ur detta e DU, men de e du alldeles för dum för att förstå!

ÄCKEL!!

When the drugs don't work no more you can high on life !

för de första ska de sägas att mitt jobb e nog ett av de mest otacksamma jobben man kan o säkerligen bland de tråkigaste!!!! ligger i sängen här o väntar på att klockan ska bli halv 10 imorrn så ja får åka hem...
dock e de nu bara 23 dagar kvar till Thailand så de e väl bara att hålla ut. sen MÅSTE ja göra nåt med mitt liv. ja vägrar sitta här o tycka att livet suger. de tycker ja iofs inte, men ja e långt ifrån nöjd. ja har lite planer men ja måste kolla upp lite saker innan ja vågar göra dem officiella.

nyåret va jätte trevligt. det firades hemma hos Lina o Daniel med god mat, trevligt sällskap o märkliga lekar :P
dagen efter va de lite "eftersnack" o frulle i Horn innan vi begav oss mot kisa. ja o mela stanna i rimforsa på vägen hem o blev bjudna på fläskfilé av mattson på Bella Donna. de tackar vi för :)
när vi väl kom hem runt 17 så la ja mig på spikmattan o vila en timma lr så. tog en dusch så ja piggna till o sen fick vi för oss om att vi ville festa till de lite.. så ja annonserade på Facebook o fick napp ;)
gjorde oss snabbt iordning för att sedan gå upp en gata te Robin, Jocke o Oscar. vi fick hälla i oss vin i snabb takt innan de va dags att dra sig mot stan. INGENTING var öppet!!! visst att nyårsdagen räknas som söndag men vafan.. de va ju liksom fredag... aja, Pitchers hade öppet så vi drog dit o drack öl. kusin Tommy va där o de va himla trevligt, va inte igår :)
nån (läs;MIKAELA) fick den briljanta ideén att vi skulle bjuda på shots. första va de mela, sen, robin, sen oscar, sen ja. jocke banga så han bjöd mig o mela på öl istället har ja för mig.. jaja, med dessa snapsar o ett par hemma hos robin så kunde de ju inte gå annat än åt de håll de gick.... att man aldrig lär sig :P
vi va även på ett annat ställe sen som inte kan nämnas vid namn. haha, men ja o mela tröttna lr så kanske de va för att ja hade fått i mig för mkt, som vi tog en taxi o åkte te max.. mela beställde mat.. ja spydde :P

dagen efter mådde ja faktiskt bättre än pålänge efter fyllan. kan bero på hur ja avsluta kvällen...
drog upp te grabbarna o snacka lite skit sen åkte ja ut te mamma o käka mat o umgicks me systrar med familjer. mkt trevligt. kom hem runt 18 o de va bara att hoppa in i duschen o fixa sig lite snabbt, sen kom skjutsen te Lambohov. va himla seg, men de va trevligt. Träffade Fredrik som ja haft kontakt med i ett år fast vi inte träffats innan, kuligt :)
vi drog iaf vidare te stan såsmåningom o där vakna väl alla till liv lite mer. va på Harrys o drack drinkar. inte en enda dans vilket e ovanligt för mig o mela.. men hon hade fullt upp med värkar hela kvällen ;)

jaa, va alltså en fullspäckad nyårshelg. ska man fira in de nya året så kan man lika gärna göra de ordentligt ;)

ljumsken