det lyckliga livet

Jag går med huvudet högt, stolt! Stolt över det jag har, över den jag är! Jag är stolt över mina val i mitt liv och över alla som står i min närhet! Jag påstår inte att jag alltid valt "rätt" men jag är nöjd över ATT ha valt.. Över att jag tagit ställning, att jag inte bara står brevid och tittar på. Att jag gör allt jag kan för mina vänner, att mina vänner gör allt de kan för mig. Tro mig, även fast ni inte märker eller tycker ni hjälper mig så gör ni det genom att bara finnas här för mig, ni är de bästa! Jag är glad för jag kan säga att jag är lycklig utan att tänka efter om jag verkligen är det. Jag behöver inte längre fundera på hur jag mår om någon frågar, jag svarar att allt är bra och menar det istället för att dölja saker. För visst har man svårt att vara ärlig när någon frågar hur man mår!? Man vill inte dra sin livshistoria och förklara att man är deppig pga det ena eller andra. Det förväntas man inte svara, man förväntas svara att det är bra! Men nu är det så, och det peppar mig, peppar mig något så grymt!
Har gett mig fan på att ta tag i mig själv nu, på alla plan, det ser ljust ut, ser en lycklig framtid!

Jag ÄR lycka!

jobbar..

Sitter på jobbet och har så sanslöst tråkigt.. Sitter i receptionen vid Tinnis, igår öppnade vi även inne i simhallen igen så alla som kommer går ju där eftersom det är SÅ JÄVLA SUGIT VÄDER så vill ju inga bada ute... Iaf typ inga.. Satt här i 9 timmar igår.. Öppnade och stängde med avbrott på 45 minuter när jag fick gå på lunch..
Mareja kom iaf hit och förgyllde min dag ett tag.
Idag ska jag bara sitta här till halv ett ca. Ska vara hos min jobbcoach för sista gången klockan 13 idag, lite tråkigt känns det..
Sökte ett jobb imorse som jag känner mig så sjukt pepp på! Vill bara att de ska ringa NU NU NU!!
Var väldigt insnöad på bara butiksjobb men nu efter att verkligen tänkt på saken i två veckor så känns det som att jag är mkt bredare i mitt val av jobb än vad jag trodde från början.. Inte det att man bara kan välja vad man vill göra, men jag tänker ju satsa högt! Söka jobb jag vill ha! Fanns olika tjänster, högre och lägre och jag tänkte efter i tio minuter sedan sökte jag den högre tjänsten, för vet ni? Jag klarar det oxå! Har fått lite ny energi, gud vet varifrån.. Kanske bara är trött efter att ha somnat typ 00.30 och gått upp klockan 6.. Men pigg är jag iaf..
Oj, vad skit jag skriver.. Är nog ett tecken på att jag är trött och yr i skallen!
Ikväll ska jag vara barnvakt oxå. Cashing ;)

puss pårefredagspepp!

100 år sedan.. men och..!? allt rullar på. iaf nästan allt. måste nog ta tag i mitt liv lite snart!

imorgon fyller jag 23 år.. får komma in på Harrys... then what?? 23? pissålder.. Harrys är jag ju på varannan delg ändå liksom.. men ja, man kan ju inte hoppa över årtal att fylla heller för den delen.. och inte för det att jag gärna hoppar över till 24 direkt. är ung så länge jag kan!

idag har jag iaf haft systrar med familjer, mamma, morfar och Berit här på tårta, hembakad tårta och två andra små.. blev lite över så det kan man ju bjuda på imorrn om något på det kalaset skulle bli sugen. idag var det barnkalas och imorrn för de vuxna! haha, iaf för de som gillar alkohol, fest, världens bästa sällskap och trevlig miljö ;)

igår var jag nere i Rimforsa med Mongot med stort M ;) vi blev bjudna på mat hos pappa och Eva vilket var väldigt trevligt, kom hem typ tio halv elva, var inte riktigt tanken. men jag skulle ju inte upp och jobba imorse så för mig för det ingen fara, den andre var tröttare!


väntar på att Säss ska ringa så ska hon komma hit och prata skit! Maria har min bil nu men kommer la så småningom så jag hoppas hon oxå stannar ett tag! Fejnt!I need to know, will I do right this time . . .