veckans och lite skit.

jaha, 100 år sedan jag skrev här kände jag nu.. kanske dags att skriva en rad och inte bara slänga in en låt då och då. är så inte aktiv på bloggar längre alls.... men sånt går i vågor..
livet rullar på, sjukt segt att vara arbetslös dock. ska se till att skriva klart min au pair ansökan i veckan så har jag iaf gjort ett försök till det. det är bara de där jävla referenserna som är lite jobbigt.. har ju från mina systrar men de vill ha från utomstående med... vi får lösa det!

trivs kanon med min vardag, saker och ting förändras men det är ingenting jag är bitter över, antar att det är meningen och jag tänker inte ändra på det. ska det vara så, så får det helt enkelt vara så!

idag har jag fått lön.. äntligen en HEL lön. har gått utan pengar i två månader, känns det som.. riktigt så illa har det inte varit men jag har fått prioritera bort saker som att gå och fika och ut och käka och så vidare, som annars har varit självklart om man velat.. men nu som sagt är allt som det ska.. i två månader till.. hehe..
har lite ångest vad gäller lägenheten.. hade ju bestämt mig för att säga upp den, men häromdagen kom gubben (hyresvärden) och sa att de skulle byta fönster och balkongdörrar i hela huset.. det blir ju ett himla lyft.. dessutom trivs jag ju så jäkla bra här... mitt första EGNA hem och jag har bott här i över två år nu. men vi får se.. vi får se.. jobbigt att inte veta OM man kommer iväg och isf NÄR..

i eftermiddag ska jag ut till Tornby med Micca och shoppa lite. mys!

ska hämta ut min biljett till Lasse Vinterdäck oxå.. råka visst köpa en sån.. hehe.. nae men tjejgänget som var i Västerås ska dit och festa hos Micka innan.. så det är klart att det är kul att vara med, dessutom känner jag att det nog inte blir så himla mkt andra utflykter i sommar.. isf spontansaker utefter vad man har råd med. SPARA!

har jobbat ganska mkt på simhallen nu. eller MKT.. hehe, typ fyra timmar i stöten. men en hel del dagar.. blir iaf en del pengar där oxå, alltid välkommet! fick förfrågan av en kund på simhallen om jag var intresserad att sitta barnvakt till hans fyra barn så jag ska skicka ett sms och säga att jag är intresserad så får vi se hur mkt det blir. men där har vi en bra erfarenhet och referens som au pair. men det återstår att se!
rätt kul att man frågar sådär, det betyder väl att de gillade min person och det kan man leva på ett tag!

ska kosta på bilen en tvätt idag, det var typ ett halvår sedan jag tvättade pärlan.. haha, lite pinsamt! stackarn!! en gång i månaden får det nog fasen bli, annars kanske hon slutar funka i ren protest ;) man måste ju ta hand om den!

jaja, nu ska jagg dricka kaffe och fila på personliga brevet på engelska... puh....
can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars ?
I could really use a wish right now . . .
puss & kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback