interesting..

en toppen helg. en lång toppenhelg, började redan i torsdags och slutade idag.
det blev lugnt i fredags, lagade mat, typ godaste fläskfilén ever, och drack öl och spelade LittleBigPlanet. hade helmysiga dagar i V-ås! jag och Maria gick på stan innan vi åkte hem i lördags. käkade även Sushi! så jäädrans gott! fick sällskap hem till Linköping av Maria och Bailey. vi åkte inte fel förens vi kom till Norrköping. haha! men det gick ju bra.. väl hemma blev det dusch sedan kom Mela. vi drack vin och tog det riktigt lugnt. spelade kort och pratade skit. släckte även alla lampor eftersom det var Earth Hour i lördags, vilket typ ALLA mina grannar lyckats missa.. vilken besvikelse. det ska ju vara möörkt och mysigt ju! vi la till ett par timmar och hade bara levande ljus. mysigt värre!
i söndags kom Mela in på morgonen för att hämta sin Cola.. det slutade med att vi somnade om i min säng ett par timmar.. sedan åkte jag med familjen Johansson/Gustafsson till Sigurd i Norrköping för att fira hans 56 årsdag.. min favvo-gubbe ♥ var sjukt trött på hemvägen så det kändes som att det skulle få bli en hemmakväll..
men efter Max-mat och en kall dusch så bar det iaf av ut till Bossgården, köpte med en tårta eftersom Eric fyllde 24 i söndags. stort grattis!
det blev mkt slapp kväll med Eric, Mela, Sigge och Martin.. eller ska man säga kväll, natt och morgon!? vi bestämde oss för att sova klockan 7 igår morse efter att ha ätit "kvällsfrulle" som bestod av Sigges scones!
sov i ca tre timmar sedan åkte jag till Zandra, Tobbe och Ziva.
så himla himla söt! jag blir helt till mig! vilket ansikte.. shit alltså! jag blir faktiskt himla sugen på en sån där liten..
spenderade hela dagen därute. vi gjorde pizza och myste, även Liza kom ut, mkt trevligt!
åkte tillbaka till Eric och kollade på Stand By Me, jättemysig film, verkligen. (den är från -86 så det är ingen ny direkt..) kom hem strax innan tio, ställde mig i en varm dusch och hoppade snabbt i säng. inte alls så trött som jag trott att jag skulle vara, men tyckte att det var bäst att vända tillbaka dygnet lika snabbt som jag felvänt det!

nu sitter jag på jobbet. K var iväg förut så då passade jag på att gå till simhallen och träna, himla skönt! blir imorrn med. har iaf fått in 2 dagar i vecka nu ett par veckor och det är ju bättre än ingen, eller hur!?
snart ska hon iväg på hockey oxå så jag kommer oxå kolla på hockeyn, fast inte på Cloetta, utan på Royal arms, eller vad det nu heter. med Mela, Sigge och Eric vad jag vet.. nu måste man ju heja ordentligt på LHC, 7de och sista matchen i kvartsfinalen.. kan ju sluta hur som helst.. förlorar LHC så vill jag faktiskt inte träffa vissa av mina vänner ett tag framöver! hehe! en annan bryr sig inte så mkt. men det vore ju kul om de faktiskt kunde ta sig ENDA fram för en gångs skull..



vet inte hur jag ska hantera situationen jag sitter i . .


veckans favorit

att vara eller att inte vara.. ENSAM... DET är frågan!



me like

yeah, i'm afraid !

Hey, slow it down what ya want from me
What ya want from me
Yeah I'm afraid what ya want from me
What ya want from me

There might have been a time
When I would give myself away
Oooh once upon a time I didn't give a damn
But now, here we are so what ya want from me
What ya want from me

Just don't give up I'm workin it out
Please don't give in, I won't let you down
It messed me up, need a second to breathe
Just keep coming around

Hey, what ya want from me
What ya want from me
What ya want from me

Yeah, it's plain to see
that baby you're beautiful
And there's nothing wrong with you
It's me, I'm a freak
but thanks for lovin' me
Cause you're doing it perfectly

There might have been a time
When I would let you slip away
I wouldn't even try
But I think you could save my life


♥  ♥  ♥

tjolahopptjolahej

ville bara kolla in och upplysa er om att jag har det riktigt riktigt bra i V-ås! Maria och Martin tar bra hand om mig! de har fått klassa ut mig i tv-spel och som tack så lagar de maten! hahah.. nae, men det blev så bara.. tv-spel is't my thing..

dricker öl och funderar på om jag och Maria ska bege oss till Pluto ikväll. vi står iaf på gästlistan så vill vi så kommer vi in! kan tänka mig att det skulle vara ganska mkt folk med lönehelg och allt. kan dessutom vara kul att gå dit eftersom man inte varit ute i V-ås och så har jag hört att Pluto ska vara ett bra ställe.. men vi får se! trivs bra i soffan här oxå.
nu ska jag gå in till folket och min öl.
ljumsken

it's not me, it's you



But with that moon in the sky
Who wants to be alone
And when the stars shine so bright
Who wants to be alone

????





you'll never walk alone



Baby come take away all my worries

skitdag. har gjort bort mig lite.. men det löser sig väl. kan bli lite tråkigt ett tag framöver men vafan.. man lär sig av sina misstag. iaf detta! för det gör jag inte om!
jobbar.. oxå bajs. så att säga!!!

igår var jag ledig. tränade med Sara. riktigt skönt, och bra. men jag har ingen som helst träningsvärk!? ska man köra hårdare då eller?
mötte Mela efter det, lämnade tillbaka The Orphan som jag, Mela och Åsa myste till i måndags.. hehe!
fick våra grejer vi beställt från Partylite. så vi hade fotbad och handbad och så. mys.
blev bjudna på kaffe hos Micke, så där spenderades slutet på kvällen.


jag måste planera. få planer. vad vill jag med mitt liv? var vill jag bo? vad vill jag jobba med? jag vill veta vad jag är ute efter så jag har något att jobba för! när hade jag det sist?? när jag var kär för 4 år sedan och visste vad jag ville ha?!
GE MIG NÅT ATT KÄMPA FÖR!





for the first time I had a feeling that I belonged . . . and mabye I do !

veckans favorit



what DO you want from me?!



jobb

ska iväg och jobba snart. har dubbel med Linda så jag slutar 18. skönt.. jobbar onsdag dygn oxå sen är jag ledig till nästa tisdag! sweet!

hade kanske den skönaste och mysigaste söndagen på länge! pizza, film och bara vara! så en söndag ska se ut.

jobbade ju som bekant i lördags så jag har inte mkt mer att säga om helgen.. längtar istället till nästa!

peace out

magnus samuelsson

humor XD



västerås, here i come

pratade nyss med Miamaria. ska åka till henne i Västerås på torsdag. behöver jag säga att jag är glad?


dessa KASSA låt får mig att tänka på henne.. när vi skulle flyttstäda satte hon på denna skit.. men vad vi skrattade de veckorna.. ojoj! ♥






längtar

nada..

skrev nyss ett inlägg som försvann.. tryckte väl på nåt konstigt förstås!

det jag skrev var inget speciellt heller. typ att jag och Mela söp oss fulla på vin hos henne igår, riktigt gott med rödvin för en gångs skull. jag tänker alltid att jag ska köpa hem men gör det aldrig! hmm..

sitter på jobbet. har en kassler och potatisgratäng i ugnen. snart klart och det ska bli riktigt gott. blir en slapp kväll. imorrn ska min kära svåger tvätta av bilen åt mig på hans jobb. guld!



åh, vad jag gillar dig!

äh...

i lördags blev det inte som jag sagt.. jocke kom inte. blev att åka till Vikingstad och dricka vin och kolla på "den där jävla" melodifestivalen med Maria, Sandra och Mela. efter det blev det singstar och en massa skitsnack förstås. mkt trevligt. vi halvsprang till tåget men missade det såklart ändå.. så jag ringde tobbebobbe, som kom som ett skott! guld! vi gick till Pitchers, mötte Macke, Stefan, Tobbe och Carro innan. satt och drack öl och hade en riktigt trevlig kväll. rille ringde och behövde sovplats så han sov gott på soffan där han sov förra helgen!
på dagen i lördags satt jag och Mela på gyllentorget i solen och drack te och kaffe. underbart! vårkänslor!

i söndags åkte jag ner till Rimforsa, till pappa och Eva. vi åkte ut till farmor och fick köttgryta med ris. gott! jag frågade pappa på vägen dit om han visste vad det var för mat.. "vet inte men det är väl någon jävla köttgryta!" låter kanske inte så kul men det lät rätt kul.. han syftade ju på att det brukar man kanske äta söndagar. i mina öron lät det mer som att han var trött på det typ.. jaja, efter det var det kaffe och massa snack. jättetrevligt! det är det alltid där. fick med mig farmors vinbärsgelé hem, som jag bad om, och även lite kantareller! så jäkla gott.

åkte till jocke och slappa på hans soffa. tror att baksmällan inföll sig lite sent jag.... Mela kom dit efter ett tag. vi åkte hem till stan runt 18. vid 20 tiden åkte vi ut till Bossgården och badade balja med grabbarna. ca -10 ute så huvudet var ganska kallt.. haha. men så himla mysigt! helt stjärnklart och så lugnt och tyst.. förutom Marremaräng och Bossans smågnabb om allt! haha! mycket trevligt!

igår tränade jag efter jobbet, himla skönt måste jag säga. skulle gått dit idag med men blev visst inget.. fan. jag vaknade vid 12 typ. seg som ett as. fick tvinga mig upp ur sängen.. jag hatar det.. visst att jag älskar att sova.. men inte såhär. hela dagen blir förstörd.. Mela har varit här hele dagen. Malle, Vilja och Love kom oxå, jag bakade muffins åt dem som vi satt och smaskade på. när de gått hem gjorde jag och Mela biffar med potatis och sås. nu är vi proppmätta och sitter halvdöda i soffan. önskar nästan klockan var tio så man kunde gå och lägga sig! tvi vale.. blir väl att dra en repa så man kanske piggnar till lite. en kaffe kanske..

igår hade jag folk här på ljusparty. det blev inte så mkt sålt men det skiter ju jag i. var kul att alla kom!
dock fick Lina och Erica vara med om att bromsarna på bilen inte funkade när de var påväg hem. tur att ingenting hände. skapligt otäckt! så jag och Mela åkte till Mc D och höll dem sällskap tills Danni och Glenn kom för att hjälpa.. sedan var det hem och kolla på inspelade Desperete housewives.. somnade sött sen. fast nu känns det som man aldrig kommer vakna på riktigt igen. men det är nog bra imorrn skulle jag tro!


nu kommer jag inte på mer att skriva.. hörs!


I get so scared inside, and I don't really understand...

veckans favorit

should we let this start. . . ♥



thank you, bye bye then...

får börja med att tacka alla som frågar hur jag mår. alla uppmärksamma människor jag har omkring mig, kärlek till er! sedan ska jag säga att jag mår bra.. men det jag skrev i förra inlägget är precis så jag känner, utan att ALLTID må dåligt, för överlag så mår jag just nu riktigt riktigt bra!! men med en massa ändringar på mitt jobb som inte är roliga alls, där man får jobba dygnet runt varje dag för att få ihop samma lön som innan... inte riktigt då, men det känns så.. dessutom har både syster och mamma ändringar hos dem som inte är ett dugg roliga.. klart man tänker på dem.. känner bara att det blir för mkt ibland, det är då kedjan till ytan är jävligt kort! känner bara att jag inte VILL bry mig, KLARAR inte bry mig... förstår ni?! jag vet att jag inte är ensam att känna såhär och förra inlägget var inget "tyck synd om mig-inlägg" för det är INTE synd om mig!

fredagen spenderades på jobbet till 18 med Lina, vi satt på balkongen i solen och drack kaffe och hade mysigt! ♥
åkte hem, in till Mela, drog till affären, solade och sedan hem och tog ett bad. gick in till Mela igen där Martin. Eric och Sigge var! fick en öl och satt och pratade skit, himla trevligt kan jag tycka. en sväng till maxi där jag fick godis.. haha. sedan åkte vi ut till Eric och drack folköl och pratade mest snusk! mkt trevlig kväll! avslutades med mozarellasticks på max och en varm famn hela natten!

nu är jag hemma, har badat igen.. väntar på att min kära vän Mela ska vakna så vi kan käka frulle. annars gör jag det ändå för jag har varit vaken ett tag nu och är hungrig! vill ju inte väcka flickan lilla... eh, JO, det vill jag, och det ska jag göra nu!
idag kommer Jocke och vi ska ut och käka, kanske utgång, ingenting bestämt, gör inget om det bara blir lugnt!

ljumsken

no air

jag sitter fast i botten långt ute i atlanten. kedjan är ändå så pass lång så om jag simmar för mitt liv några sekunder så når jag ytan och kan ta några efterlängtade andetag.. ibland hinner jag andas mer, ibland mindre. vissa dagar är kedjen kortare och det enda man kan se och tänka på är solen, ljuset, däruppe och luften som man vill ha! ett andetag.. ett enda.. som bensin i en bil.. det enda som till sist är kvar är ångorna av bränslet.. till sist går det ju inte att köra längre.. precis så, fast att jag inte kan andas.. vad händer??

allt jag vill är att andas normalt!!




götelaborg snarast!

tobbe, min kära tobbe, ringde nyss! som jag saknar honom... min absolut bästaste kille i hela världen. känns så himla kul eftersom vi känt varandra sedan vi var 3-4 år. me looove!!! blir att boka en helg/massa dagar i Gbg SNARAST!   Emla ♥ Bubbi !!

nu jobbar jag, det suger.. ännu mer suger det att jag sitter och äter negerbolls-smet.. det är ju inte vidare nyttigt! tänkte iaf ha en nykter helg, träna kanske och kanske försöka boka in ett pass. vill testa afropowerdance och poweryoga! men egentligen vill jag testa alla pass.. det kommer, det kommer...

igår tränade jag sedan drog jag direkt ner till Rimforsa, till Elin och lilla Leah, hon var exakt en vecka igår.. har aldrig sett en sån liten med så mycket hår! så himla söt hon var.. dessutom får nog lyckosten bruna ögon! det är inte fy skam!

på hemvägen var jag så jävla nära på att krocka så det var äckligt!!
jag kom och åkte (vid brokindskorset) i 70km.. två bilar ligger framför mig men svänger av till en annan fil då de ska åka in i en korsning.. I korsningen står en jävla saab som inte ser att jag kommer.. hon åker ut MITT framför min bil så jag får tvärnita och svänga helt ut på mötande körfält för att väja från henne då hon fortfarande inte verkar sett mig..  när vi båda står stilla så står våra bilar max en halvmeter ifrån varandra och jag slänger mig på tutan.. kärringen, jaa, det VAR en kärring, gör bara en axelryckning som "det gick ju bra..." hon fick ett LÅNGT finger tillbaka!! mitt hjärta slog ca 430 slag i sekunden och jag var tvungen att stanna ett tag för att andas.. det var faktiskt riktigt läskigt!

jag kom iaf säkert ut till Björkeberg och hälsade på Zandra en sväng, vi tog en promenad och pratade skit och vi önskade båda att det var föda-dags snart.. men mest var det kanske ändå hon som önskade det! tjockisen ;)

åkte hem och färgade håret, vilket verkligen behövdes.. kvällen spenderades i mycket trevligt sällskap, blev bjuden på mat och efter det typ världens bästa efterrätt :) kollade på Äntligen Midsommar.. tyckte väl att den var sådär.. ingen film jag rekommenderar direkt.. men den var ok. 2 av 5 toast!

idag var sista gången på Etik och Moral kursen. känns lite bitterljuvt, den var kanon, föreläsaren var KANON!


första helgen på länge så har jag ingenting planerat och det känns faktiskt himla skönt. ett par glas vin kanske det blir men jag tror inte på någon utgång.. har inte riktigt den ekonomin just nu. på tisdag ska jag ju lägga ut ytterligare 600 kronor på min thai-tatto.. den är så himla dålig i färgen.. känns surt! det blir ju inte längre så billigt som jag först tyckte. hehe. men det måste ju vara fint! det ska ju liksom sitta där resten av mitt liv!

nähä, nu ska jag fortsätta äta onyttigt ur min bytta och kolla på "Sveriges sämsta bilförare" eller vad det heter. sjukt pinsamt!! men i brist på annat.

puss i ljumsken

...




nojiga nojiga
emelie... kan någon slå mig i huvudet!?

graaattis ju

har ju glömt att skriva att min älskade Ellen blev mamma och Johan pappa i onsdags morse! så det ska bli en tripp till Rimforsa-skogarna snarast för ett besök!! ♥

så nu önskar jag lilla Leah välkommen till världen och hedrar Elin med ett vackert kort på henne :)



one love.

Lördagen började med att sluta jobba klockan 11, sedan bar det av hemåt för att duscha och så.. Solen sken och jag med den, vilken härlig dag!

Hämtade upp Fredrik i Lambohov så drog vi ut till systemet och Ikano. Fredrik bjöd på köttbullar, mumsigt! Vi satt och pratade skit ett tag sedan åkte vi hem till mig så han fick se hur jag bor. Hålling ringde och sa att de var påväg så jag körde tillbaka Fredrik och åkte sedan hem för att fixa mig det sista. Tomas och Hålling kom ganska snart, Hålling med en cider i handen.. Hann med ett glas vin innan vi skulle in till Hamlet för mat klockan 19. Vi var 9 personer så det var trevligt sällskap och himla god mat!





Resten av kvällen och natten spenderades på Harrys, mkt trevligt! Både jag och Mela hade oerhört ont i våra fötter så vi gav upp klockan 2 och gick hem. Jag somnade sött och vaknade sedan av massa jävla fnitter! Då hade Tomas och Hålling, mina nattgäster, kommit hem. Jag hörde inte när de klädde av sig eller alls när de kom hem, men jag vaknade av deras fnitter!! Helt otroligt.. Fulla karlar! “vi försökte vara tysta” joo, tjena! Men jag öppnade sovrumsdörren och bad dem vänligt men bestämt att vara tysta sedan somnade jag om! Imorse var det jag som fick väcka dom ;)

Började jobba 11 imorse. Vi har slappat hela dagen. K´s mamma har varit här så jag bjöd på potatis- och kasslergratäng. Hon åkte hem för en timma sedan och nu är det ju snart läggdags. Dagen har gått ganska fort ändå.. Det trodde jag inte, brukar vara extra segt när man varit ute kvällen innan.. Men jag var Ions inte så full igår så dagen idag har varit bra!

Imorgon slutar jag halv tio men vi har möte här klockan tio så jag lär väl bli kvar en timma eller två. Känns inte kul alls.. Det har försvunnit massa ob-timmar för oss så om jag ska ha min vanliga månadslön så måste jag lägga till typ 30% på min redan 100% tjänst.. ALDRIG! Jag tänker inte jobba här en dag extra.. Jag klarar inte det.. Så det är väl bara att gilla läget.. Jobba lika mkt som innan men få ut en mkt sämre lön.. Lagom kul!

Efter mötet är det iaf tänkt att jag ska gå till gymmet.. Jag måste köra igång igen nu, får ju träna gratis och det tycker jag att man ska utnyttja.. Dessutom finns det ju lite man vill rätta till! Haha! Senare ska jag med Mela när hon ska på synundersökning så kanske det blir en liten tur på stan.

Nu måste jag gå på toa så jag signar väl ut ;)

PUSS & KRAM           ♥


friday..

jobbar, sitter i sängen och kollar på tv och käkar naturgodis.. tacka fan för att man inte är allergisk mot nötter! har upptäckt en ny sort som är riktigt god om man gillar apelsinchoklad. det är mandel i och choklad över och sedan ett lager med nåt orange där jag antar att apelsinsmaken sitter! jättegod iaf!


idag har jag jobbat med Lina, vilket alltid är trevligt! vi var på Maxi och handlade, sedan lagade vi en gode paj för att sedan inta balkongläge med en kaffekopp och solen rakt i ansiktet. blundade man så kunde man inbilla sig att det var vår! underbart väder!


måste ju berätta om veckans goda gärning.. (många gör "dagens" goda gärning, men jag orkar inte vara snäll jämt, så för mig räcker det med "veckans"!)


iaf så skulle jag gå hem från jobbet i onsdags. kom och gick genom trädgårdsföreningen, där det fläckvis är isgata och typ sandat på kanterna av gångarna.. jättekonstigt!


lite längre fram går en farbror med käpp lite sakta.. rätt var det är så ramlar han handlöst baklänges.. varpå han direkt börjar greppa efter sin hatt som åkte av bakom. jag springer fram och frågar hur det gick och hjälper honom till sittande ställning.. då ser jag allt blod som droppar från bakhuvudet och att han har en liten spricka på 6-7 cm i huden på huvudet.. jag sa att jag skulle ringa ambulans så han fick omplåstring. "jag bor så nära så jag går hem" säger han..

jag är väl bekant med envisa farbröder.. min morfar är en sådan ;)

men det fick han förstås inte, det kom snart en kille till och hjälpte till att resa honom på fötter. då mötte jag upp ambulansen sålänge. de tackade så mkt för hjälpen och den andra killen som KOM SENARE och hjälpte till tog då åt sig all ära! KARLAR, jag säger då det! jag hade iaf ett gott samvete resten av dagen!


besiktade min kära a3 i onsdags oxå. det vara bara en trasig lampa som jag fick anmärkning på, men jag behövde ju iaf inte komma tillbaka! det tackar vi för. lampan är fixad och jag är stolt som en tupp. jag var riktigt nervös faktiskt. det är första gången den besiktas i min ägo och dessutom fick jag byta kamrem och det nu så jag känner inte att jag riktigt varken har eller vill lägga mer pengar på bilen denna månad eller nästa! men kom ju på att skatten kommer.. kuligt! men den är inte så dyr. 1200 eller liknande har jag för mig.. det kan man överleva ;)


mamma ringde förut, hon har fått kräftor av morfar som jag ska få :) de står i Melas kyl nu! fy farao så gott!! syster Nilla ringde och bad om min mailadress så de kan skicka bokningsbekräftelsen dit.. bokningen för Tunisien alltså! hihi!


nu är min mailadress bytt. riktigt skönt, har addat de som jag känner att jag pratar med och vill ha på msn. fan, jag hade 100 personer, nu har jag kanske 30.. på sant!


och egentligen tycker jag inte om msn. pratar knappt med någon alls där om jag ska vara ärlig.. men det kan ju vara kul att ha kanske! haha!


imorgon kommer Hålling och Thomas hit. de ska sova hos mig så de slipper fixa med skjuts och grejer. det blir utgång och antagligen förkrök hos mig.. som vanligt nu för tiden.. men det märks, de har väl inte kollat upp någonting annat.


hoppas att min vän från Kristinehamn ringer ikväll med som han sagt, han är i Lkpg så vi sa att vi skulle ta en fika imorgon! vore ju riktigt trevligt!

 


 

So much hate for the ones we love?
Tell me, we both matter, don't we?




You and me.... won't be unhappy !!


My only dream is about you and I ★

det har hunnit vara både plusgrader, tö & minusgrader igen sedan jag skrev sist.. jävla skitväder! när kommer våren kan man undra lite lätt? visst det är bara första mars.. min syster är född i slutet av april 1985, då var det snöstorm... det jag menar är att det kan ju lika gärna hålla på såhär i två månader till... jag ryser av bara tanken!

har precis käkat revbensspjäll som jag gjort och satan vad goda de blev! honung och sötsur sås gör susen!
sitter i soffan, nybadad med ett glas vin, lyssnar på min favoritlåt för denna vecka (haha) och bara njuter av livet! för fasen vad jag gillar det just nu!!

har varit på Tiptop och fixat naglarna idag, efter det blev det jobb på simhallen till 20.30. mela kom och höll mig sällskap sista 30 minuterna. trevligt! fast jag fick inte sällskap hem.. haha!

imorgon börjar jag jobba som vanligt igen, K har varit borta en vecka så jag har haft ledigt med betalt. veckan innan jobbade jag två dagar och innan det var jag ledig i över två veckor så nu kanske det är dags att komma tillbaka till vardagen igen..

på onsdag ska jag besikta COA.. ska bli intressant.. håll tummarna! jag orkar inte med att fixa mer skit på bilfan just nu.. men jag älskar den ändå.. den har ju sina fel och brister som alla andra.. människor.. DÄR har vi nåt det kan vara fel på, just människor.. herregud, jag visste att du var fel i huvudet men inte såhär jävla sjuk! det är synd om dig!!

får nattgäster på lördag, hållingbålling och hans polare ska ut här i stan, de är från söderköping så de behöver ett ställe att sova på. och de har ju ställt upp på mig båda två kan man ju faktiskt säga!! antar dessutom att jag och mela oxå kommer röra oss på ågatan på lördag.

nähä, om man skulle krypa ner i sängen och drömma sött.. ah, förresten, vaknade imorse av en "gräsklippare" utanför mitt sovrumsfönster.. hann tänka i två sekunder att det var sommar innan jag lyfte på rullgardinen och såg snö och dessutom att "gräsklipparen" var något som skottar snö... illa..

puss i ljumsken !