söndag . . .

heja söndagar med baksmälla... NOT! usch.. inte så himla farligt men seg och lite lätt illamående. vaknade vid 9, toa och vatten och ringde ett samtal sedan somnade jag om och gick upp strax innan 13. blev maccaroner och falukorv till frukost.. hehe.. ska snart hoppa in i duschen så man känner sig lite som folk igen.
vid 16 ska jag till familjen där jag ska vara barnvakt, det blir av! var där i fredags en sväng och hälsade på i fem minuter så nu ska jag dit och "prova på", men jag ser inga problem, 4 jättehärliga ungar!

igår var det ju 75 årsfest i skyttecentrum, förfesta lite hos Tina innan sedan tog vi sju tjejer en taxi ut. det var riktigt skoj, gick tipspromenad sedan bara socialisera sig och dansa till "tuggummi-popen" haha. tiden gick jävligt fort bara.. johan kom och hämtade mig typ kvart över 2, kunde lika gärna varit kvar i timmar till men då hade jag inte haft skjuts hem och dessutom är det skönt att komma hem ju! men en kul kväll, helt klart!hellre ångra något jag gjort än att ångra något jag aldrig gjorde

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback