you will remember me . . .

Hittade denna gamla text på datorn.. den gör mig faktiskt lite klyven.. såhär e de ju faktiskt inte, de kan ju tom ja säga som inte har ett skit för karlar.. men som texten oxå säger; det hjälper för stunden, saknaden blir mindre.  värre kan ja tro att de blir för den som faktiskt kommer efter! MOHAHA!
Oavsett om du just nu ligger ensam med honom i sängen har det alltid varit någon innan dig, och det kommer alltid vara någon efter dig!
Och oavsett vad han säger så kan du lika gärna inse att han har sagt samma sak som du hör nu till alla andra. Inse det, och saknaden kan bli mindre.
Oavsett hur bra du är och hur snäll du är, kommer det alltid vara någon som är bättre och någon som är sämre än vad du är!
För han kommer alltid säga att du är vackrast och att du är den enda,
för tillfället så ljuger han inte, men för stunden vill man inte ha ett löfte...
Han kommer alltid säga det du vill höra, sant eller inte sant så faller du för det oavsett.
Glöm aldrig att han spelar ett spel.
Spela med om du vill, men satsa aldrig allt. För det kommer han aldrig att göra...igår kom zandra o hämta mig när ja kom hem från jobbet, vi gick på stan o glodde o käka på steves. ja köpte bara krukor o en klänning på Gina. zandra köpte desto mer :p

körde Sara te jobbet då hennes bil vägra starta.. typiskt. va hemma o slöa så kom mela. vi drog te ikea o ja lämna tillbaka en stol, de blev en för mkt te Love.. sedan åkte vi hem te mig o laga mat. wok med fläskfilé o nudlar, skitgott!
glenn skulle komma in te stan me Izzepizze men eftersom vi hade ganska tråkigt så bestämde vi oss för att dra en repa te kisa så vi brände en "roadtripskiva" (:P) o sen drog vi oss ner i dimman. inget kul körväder.. vi ladda me redbull väl nere i hålan sen bar de ut te skogen o hälsa på de små åtta valparna.. små o små.. en av dem e dubbelt så stor som resten.. de e Snowball, han som föddes i farstun.. bokstavligt talat!
mys vare iaf o trevligt o prata lite skit me helen o nettan!
mela fick köra hem. mer redbull blev de o lagom hemma kände ja mig fan hög.. tror ja.. har ju inte varit de nångång, men ja kan ju föreställa mig.. mela o ja snacka om de igår, undra hur vi skulle bli om vi gick på droger? när man redan e störd nykter, ännu mer när man e full så.. jaa, ja skulle inte våga chansa! ;)

tog en timma innan ja kunde somna, fick inte igen ögonen ffs.... xD

jobbar nu, började halv tio.. de suger, ja vill hem!

imorrn ska ja träffa min Elin vid 12 o käka o kolla bebismage o så :D ♥
måste sola oxå.. mår fan psykiskt dåligt av att gå omkring som ett lik.. funkar inte så!

16 dagar kvar!! :)


ljumsken


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback